ROOF-A North Sea Around Town | 30.juni.2022 | 20.00 - 20.45 uur

ROOF-A: North Sea Around Town | Donderdag 30 juni | 20.00 - 20.45 uur

Beste relatie,

Er staat nog één mooi event op de agenda voor de zomer begint. Het is ons een genoegen je uit te nodigen voor ROOF-A North Sea Around Town op donderdag 30 juni om 20.00 uur.  

Speciaal voor de kunst- en muziekliefhebbers geven wij in de galerie een podium aan het soloproject van Sanem Kalfa. Dit is een intieme en subtiele expressie van geluiden gecreëerd met cello, ukelele, stem en elektronica. In dit stuk neemt de stem een aantal verschillende rollen aan zoals het vertellen van verhalen, het zingen van teksten en instrumentale zang.

Over Sanem Kalfa
Sanem Kalfa verenigt zowel haar achtergrond als cellospeler – het instrument waarmee Sanem haar muzikale opleiding begon – als het uitgebreide vocabulaire die ze door de jaren heen ontwikkelde als vocalist en improvisator. Het resultaat is een uniek geluid dat alle diversiteit van Kalfa’s muzikale visie tot uitdrukking brengt.

Sanem Kalfa staat bekend om haar breed ontwikkelde stem, haar zangcombinatie tot een krachtige mix van emoties. In haar zangcarrière won ze verschillende prijzen, waaronder de 1e Prijs Shure Montreux Jazz Vocal Competition voorgezeten door Quincy Jones.

De performance bij ROOF-A is gratis toegankelijk. Omringd door kunst en muziek drinken we graag een glaasje om de zomer te vieren.

Join us under ROOF-A.

NB: Het concert van Sanem Kalfa begint om 20.00 uur!!